Medewerkers worden weer collega's

Medewerkersbemiddeling

Voorkom een explosieve werksfeer

Wrijvingen op de werkvloer kunnen explosief worden als er emoties als rivaliteit, prestige en aanzien bij komen kijken. Het gevolg? Stress, irritaties en motivatieproblemen in het team, die weer ten koste gaan van productiviteit en kwaliteit. Door adequaat te bemiddelen voorkom je erger.

Vreemde ogen dwingen

Zo simpel als iets kan escaleren, zo simpel kan mediation het oplossen. Een ‘buitenstaander’ is bij een medewerkersconflict toegankelijker dan een manager of directeur. Er is geen druk van boven en geen schijn van partijdigheid. In het algemeen durven medewerkers zich opener op te stellen waardoor er sneller een oplossing komt.

Collegialiteit herstellen

Om de verhoudingen op de werkvloer weer te repareren zal Mulders Business Mediation zorgen dat alle partijen hun verhaal kunnen doen … mét ruimte voor emoties, en zonder gezichtsverlies. De integriteit wordt gewaarborgd, zodat de betrokkenen daarna weer als collega’s aan het werk kunnen.

Met de betrokken medewerkers worden de afspraken vastgelegd in een overeenkomst, zodat duidelijk is dat dit geen incidentele bemiddeling was maar een bindende afspraak voor de toekomst. Soms moet je gewoon duidelijk zijn.

Vertel me meer over arbeidsmediation

Medewerkers worden weer collega's

Walter Mulder

Dorpsstraat 18-20 . 7437 AJ Bathmen
Postbus 8 . 7437 ZG Bathmen
0570 551 518 . info@valans.nl