Zakelijke bemiddeling bij bedrijfsconflicten

Mediation voor ondernemers

Een conflict kost geld, veel geld

Zakelijke conflicten kosten niet alleen geld, ze verhinderen ook nog eens dat u geld verdient. Dubbel verlies! Het is dus van belang om de situatie zo goed en zo snel mogelijk op te lossen. Mulder Business Mediation begrijpt de noodzaak en heeft de expertise om bedrijfsmatige impasses effectief vlot te trekken.

Verstand van ‘zaken’

Bedrijfsmatige geschillen en conflicten beperken zich niet tot de boardroom maar vinden bedrijfsbreed plaats, van hoog tot laag. De accountantsachtergrond van Mulder Business Mediation helpt om dilemma’s snel te doorzien. Omdat zij bekend is met bedrijfsstructuren, personeelsverhoudingen en juridische zaken, kan zij zich goed verplaatsen in de situatie. En dat helpt.

Conflictgevoelige thema’s zijn:

  • aandelen en/of eigendom;
  • verantwoordelijkheid en beslissingsbevoegdheid;
  • leveren van diensten of producten;
  • financiën;
  • bestuurlijke zaken.

Wij begrijpen de urgentie

Mulder Business Mediation helpt (familie-)bedrijven, instellingen, stichtingen, verenigingen en overheden in bovenstaande situaties. Zij snapt de urgentie om samen zo snel mogelijk weer door die letterlijke of spreekwoordelijke deur te kunnen. Haar zakelijke aanpak is doelgericht en focust zich op een toekomstbestendige relatie.

Vertel me meer over zakelijke mediation

Zakelijke bemiddeling bij bedrijfsconflicten

Walter Mulder

Dorpsstraat 18-20 . 7437 AJ Bathmen
Postbus 8 . 7437 ZG Bathmen
0570 551 518 . info@valans.nl